Erfgoed en Perfectie in Elke Smaak

Geïnspireerd door de authentieke verrukking van Australian Homemade Ice Cream.

Gecultiveerd over jaren van passie en expertise, onze recepten belichamen de ultieme balans van textuur, kwaliteit en onvergetelijke smaaknotities.

Ultra High Premium Processing

Onze revolutionaire UHPP-techniek garandeert dat elk ijsje dat we maken niet alleen heerlijk smaakt maar ook voedzaam is. Dit proces zorgt voor een onberispelijk gladde textuur, intense smaken, en een ijservaring die uitsluitend als premium kan worden beschreven.

Natuurlijk Smaakvol

Onze zorgvuldig samengestelde ingrediënten: verse magere melk en room, kristalsuiker, rijke eigeel, verrijkte volle melk, natuurlijke zoetstoffen, authentieke smaakgevers zonder kunstmatige toevoegingen. Pure en eerlijke ingrediënten voor een pure ijsgenot.

cupple ijsmix flesjes zwevend roze achtergrond

Een Wereld van Smaken

Van klassieke vanille tot exotische mokka en de delicate fleur de lait.

Onze smaken

Veelgestelde Vragen over Cupple's IJsmachine

Wat maakt Cupple's IJsmachine anders dan andere ijsmachines op de markt?

Cupple's IJsmachine onderscheidt zich door zijn gebruiksgemak, de snelheid van ijsbereiding, en de kwaliteit van het eindproduct. Met een bereidingstijd van slechts 7 tot 10 minuten, is het perfect voor die last-minute lekkernijen. Daarnaast zijn onze machines ontworpen met premium materialen voor duurzaamheid en een stijlvolle aanwezigheid in elke keuken.

Hoe lang duurt het om ijs te maken met de Cupple IJsmachine?

Het maken van ijs met de Cupple IJsmachine duurt slechts 7 tot 10 minuten, wat het een van de snelste ijsmachines maakt die beschikbaar is.

Moet ik ingrediënten vooraf vriezen voordat ik de Cupple IJsmachine gebruik?

Nee, dat is niet nodig. De Cupple IJsmachine is ontworpen om vanaf het begin te werken met de Cupple ijsmix, zonder voorbereidingstijd.

Kan ik mijn eigen ingrediënten gebruiken of moet ik specifieke Cupple-mixen kopen?

Hoewel onze machine is geoptimaliseerd voor gebruik met Cupple ijsmixen, die komen in verschillende smaken, kun je ook je eigen ingrediënten gebruiken om je eigen unieke smaken te creëren.

Is de Cupple IJsmachine moeilijk schoon te maken?

Integendeel, de Cupple IJsmachine is ontworpen met het oog op eenvoudige reiniging. De verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en de niet-verwijderbare onderdelen kunnen gemakkelijk worden afgeveegd.

Hoeveel ijs produceert de machine per keer?

De Cupple IJsmachine produceert genoeg ijs voor ongeveer 4 tot 6 porties, afhankelijk van de grootte van de porties.

Heeft de Cupple IJsmachine een garantie?

Ja, wij staan achter de kwaliteit van onze ijsmachines en bieden een volledige garantie. Raadpleeg onze garantievoorwaarden op de website voor meer details.

Kunnen kinderen de machine veilig gebruiken?

Absoluut, de Cupple IJsmachine is ontworpen om door iedereen gebruikt te worden. Echter, we adviseren dat kinderen onder toezicht van een volwassene de machine gebruiken voor veiligheidsdoeleinden.

Waar kan ik de Cupple ijsmixen kopen?

Onze ijsmixen zijn direct verkrijgbaar via onze website of bij geselecteerde retailers. Bekijk onze 'Waar te kopen' sectie voor meer informatie.

Wat als ik technische problemen ondervind met mijn ijsmachine?

Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. We bieden uitgebreide ondersteuning en kunnen je helpen met probleemoplossing of reparatie-indienstelling.